POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE ȘI PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL:

EMRA QR SOFT SRL garantează securitatea și confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul său informatic. Aceste informații vor putea fi folosite de catre EMRA QR SOFT SRL în următoarele scopuri:

- pentru a facilita accesul clientului la serviciile NOVAN:

a) creearea și administrarea contului în cadrul platformei NOVAN

b) validarea, expedierea și facturarea comenzilor către client

c) ulterior validării comenzii, pentru transmiterea de informații privind produsele, perioadele de livrare, anulări sau alte probleme de orice natură referitoare la o comandă sau un contract, la serviciile sau produsele achiziționate de către client

d) returnarea produselor conform prevederilor legale

e) asigurarea serviciilor de suport, inclusiv oferirea de răspunsuri la întrebările cu privire la comenzi sau la produsele și serviciile NOVAN. Aceste servicii pot include trimiterea de newslettere și/sau alerte periodice, în format electronic, telefonic sau prin poștă

f) scopuri statistice, fără ca drepturile și libertățile fundamentale ale clientului să fie afectate

h) îmbunătățirea serviciilor NOVAN și scopuri de marketing: prin mesaje de tip e-mail, SMS, telefonice, mobile push, webpush, etc., conținând informațiicu privire la oferta curentă NOVAN, informații referitoare la produsele adăugate în secțiunea ,,favorite,,/ ,,coșul meu,,.

Orice client NOVAN are dreptul și libertatea de a își retrage consimțământul de prelucrare a datelor prin:

- Modificarea setărilor din contul de client

- Accesarea link-ului de dezabonare afișat în cadrul mesajelor pe care le primiți de la noi

- Contactarea NOVAN pe adresa de email novanromania@gmail.com printr-o cerere scrisă și datată, sau la numărul de telefon afișat pe site.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor*.

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, EMRA QR SOFT SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopurile colectării datelor sunt: reclama, marketing și publicitate precum și servicii de comunicații electronice. Este necesar să furnizați datele, acestea fiind necesare pentru comunicările comerciale, livrarea produselor și emiterea documentelor fiscale. Refuzul dumneavoastră determină imposibilitatea noastră de a vă putea livra produsele.

Prin transmiterea de informații sau materiale prin intermediul acestui site, oferiți Vânzătorului - EMRA QR SOFT SRL- acces nerestricționat și irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afișa, modifica, transmite și distribui aceste materiale sau informații. Sunteți, de asemenea, de acord că Vânzătorul EMRA QR SOFT SRL- să poată utiliza liber, în interes propriu, aceste idei, concepte sau tehnici pe care ni le-ați trimis prin intermediul site-ului www.novan.ro. EMRA QR SOFT SRL nu va constitui subiect de obligații referitoare la confidențialitatea informațiilor trimise, dacă legislația în vigoare nu prevede alte specificări în acest sens.

Prin citirea Documentului ați luat la cunoștință faptul că vă sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a vă adresa justiției în caz de încălcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

De asemenea, NOVAN poate furniza datele Cumpărătorului cu caracter personal altor companii cu care se află în relații de parteneriat, dar numai în temeiul unui angajament de confidențialitate din partea acestora, prin care garantează ca aceste date sunt păstrate în siguranță și ca furnizarea acestor informații personale se face conform legislației în vigoare, după cum urmează: furnizori de servicii de marketing, curierat, servicii de plată/bancare, telemarketing sau alte servicii, furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piața a Bunurilor și Serviciilor noastre, asigurători.

Prin completarea în formularul de comanda pe Site a datelor personale, inclusiv CNP, în scopul activității de creditare, Cumpărătorul își exprimă expres consimțământul că persoanele juridice cu care NOVAN a încheiat parteneriate în vederea oferirii produselor prin credit (inclusiv BRD Finance IFN S.A.) să prelucreze datele personale ale acestuia în evidențele proprii în scopul efectuării analizei de credit și să le transmită în vederea consultării informațiilor înregistrate pe numele Cumpărătorului în baza de date a Biroului de Credit.

Informatiile Cumpărătorului cu caracter personal pot fi furnizate și către Parchetul General, Poliție, instanțele judecătoresti și altor organe abilitate ale statului, în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate.

Solicitarea ștergerii datelor cu caracter personal se poate realiza în cazul în care:

- datele nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate sau v-ați retras consimțământul

Păstrarea datelor cu caracter personal:

Datele personale urmează să fie stocate de către NOVAN atâta timp cât aveți un cont în platforma NOVAN. Puteți să solicitați oricând ștergerea anumitor informații sau a contului.